zaterdag, mei 26, 2007

my little pony

nou was dus naar de kapper geweest en moest zoals gewoonlijk bijna huilen toen ik terug kwam. dit keer was mijn haar stijl met een pony. gek. maar nu is het weer gewoon en ben ik er aan gewend.
maandag was het tijd voor de weebster om mij met een bezoekje te vereren. we hebben niet echt veel gedaan behalve dan onze kont eraf chillen en de weebster heeft een hele mooie zwembroek bij de topshop gekocht. het was lekker weer dus lekker gerelaxt op primrose hill terwijl ondertussen een film werd opgenomen met een man die bedekt in rooie smurrie achter mensen aan rende. mocht je ooit een film zien waarin dat gebeurt kijk dan even goed want misschien komen we ook nog in beeld. verder het geweldige arsenal stadion gezien, abbey road bezocht om te kijken of wybe's text nog op de muur stond (niet dus) en dat waren de toeristische bezigheden wel weer. geen foto's helaas.
donderdag was het war child benefiet avond in koko en daar was dus mooi het meisje die op de voorkant van een belle & sebastian cd staat en in een videoclip speelt. mijn hoogtepunt van de week dus. verder speelde the noisettes en metronomy en vooral die laatste was leuk.
bij jullie is het nu pinksteren, hier bank holiday. volgende week zaterdag hebben we de sugababes in koko en vanaf 18 juni gaat de album chart show van start met elke week bekende bands. eerste band wordt of arctic monkeys of de white stripes. leuk leuk leuk.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

stijl met een pony! pictures please. nee denies staat je vast weer hartstikke lief!
xlo

Anoniem zei

Je bent vergeten te vertellen dat je morgen naar the cribs en the thermals gaat! Doe kathy de groeten :).

Unknown zei

wil het ook zien!